Novinky

Detail novinky

Sportovní hala Vsetín

Atletický pětiboj MŠ 2023
  • 03.04.2023

V pátek 31. března 2023 se na sportovní hale Na Lapači uskutečnil již 8. ročník Atletického pětiboje pro mateřské školy, který pořádá Vsetínská sportovní, s.r.o. spolu s Elimem Vsetín, o.p.s. I letošní ročník se těšil velké účasti. Do pětiboje se přihlásilo 17 soutěžních týmů z deseti vsetínských školek (MŠ Benátky, MŠ Kobzáňova, MŠ Kostka, MŠ Na Kopečku, MŠ Sychrov, MŠ Rokytnice a MŠ Trávníky, MŠ Teddy Bear, MŠ Jasenka a MŠ Ohrada), celkem tedy 85 dětí.

Celou akci zahájil místostarosta Jiří Růžička spolu s Miroslavem Ildžou, ředitelem Elimu. Děti se nejdříve společně rozcvičily a poté začaly soutěžit v pěti disciplínách – ve skoku z místa, v hodu raketkou, v hodu medicinbalem, v běhu přes překážky a sprintu. Vyhlašování výsledků proběhlo po 11 hodině. Každá školka získala účastnický diplom a děti sladkou odměnu. Malé závodníky přišel také pozdravit starosta města Jiří Čunek, který všem pogratuloval a prvním třem týmům předal medaile i hodnotné ceny.

 

Výsledky 8. ročníku Atletického pětiboje pro MŠ:

1. místo MŠ Benátky – tým 1
2. místo MŠ Benátky – tým 2
3. místo MŠ Teddy Bear

Oceněni byli také kluci a holky za nejlepší výkony v jednotlivých disciplínách:

Ida Juráň (skok z místa), Klaudi Feenstra (hod raketkou), Barbora Chromčáková (běh přes překážky a sprint), Linda Jarošková (hod medicinbalem), Darek Pobuda (skok z místa), Martin Kožich (hod raketkou), Radim Nadymáček (běh přes překážky, sprint a hod medicinbalem).

.

Všem děkujeme za skvělou atmosféru a budeme se těšit na další ročník pětiboje.

Sdílení:facebook

CO JE U NÁS NOVÉHO

aktuální informace o dění v městských lázních