Novinky

Detail novinky

Sportovní hala Vsetín

Atletický pětiboj MŠ 2022
  • 23.03.2022

V úterý 22. března 2022 se po roční odmlce uskutečnil na sportovní hale Na Lapači Atletický pětiboj pro mateřské školy. Letošního, již 7. ročníku se zúčastnilo 80 dětí z 9 školek ze Vsetína. Děti soutěžily, jak již název akce napovídá, v pěti disciplínách - skok z místa, hod raketkou, hod medicinbalem, běh přes překážky a sprint. Každá ze školek mohla sestavit 2 týmy, vždy po pěti dětech. Mezi zúčastněné školky patřily: MŠ Benátky, MŠ Kobzáňova, MŠ Kostka, MŠ Na Kopečku, MŠ Sychrov, MŠ Rokytnice a MŠ Trávníky, MŠ Teddy Bear a MŠ Jasenka.

Celou akci zahájili a ceny předali starosta města Jiří Růžička, který převzal také záštitu nad celou akcí a Miroslav Ildža – ředitel společnosti Elim, která byla spolupořadatelem akce.

 

A jaké jsou výsledky z letošního ročníku?
1. místo MŠ Na Kopečku – tým 2
2. místo MŠ Na Kopečku – tým 1
3. místo MŠ Rokytnice – tým 1

 

Oceněni byli také jednotlivci za nejlepší výkon v jednotlivých disciplínách:

Zuzana Dorňáková (běh přes překážky), Mikuláš Látal (běh přes překážky, sprint a skok zmísta), Julie Adamcová (sprint), Kristýna Novotná (hod medicinbalem), Mikuláš Martiš (hod medicinbalem), Ella Hrňová (hod raketkou), Martin Ševčík (hod raketkou), Tereza Pukýšová (skok z místa).

 

Vítězům gratulujeme a všem zúčastněným moc děkujeme za skvělou atmosféru a budeme se těšit zase příští rok!

Sdílení:facebook

CO JE U NÁS NOVÉHO

aktuální informace o dění v městských lázních