Novinky

Detail novinky

Sportovní hala Vsetín

Atletický pětiboj MŠ 2020
  • 24.02.2020

V pátek 21. února 2020 proběhl na sportovní hale Na Lapači Atletický pětiboj pro mateřské školy, který pořádala Vsetínská sportovní s. r. o. spolu s Atletickým klubem Elim Vsetín. Tento, již šestý ročník, proběhl pod záštitou starosty města a zúčastnilo se ho 75 dětí, které soutěžily v pěti disciplínách - skok z místa, hod raketkou, hod medicinbalem, běh přes překážky a sprint. Každá ze školek mohla sestavit 2 týmy, vždy po pěti dětech. Mezi zúčastněné školky patřily - MŠ Benátky, MŠ Hošťálková, MŠ Kobzáňova, MŠ Kostka, MŠ Na Kopečku, MŠ Ohrada, MŠ Rokytnice a MŠ Trávníky.

 

Děti i paní učitelky přivítal Miroslav Ildža, ředitel společnosti Elim Vsetín. Poté se děti společně rozcvičily a vydaly se soutěžit na jednotlivá stanoviště. Malí závodníci si soutěžení opravdu užívali a nezapomínali se také patřičně povzbuzovat.

Okolo jedenácté hodiny byly známy výsledky. Slavnostního vyhlášení se zúčastnil
i starosta města Jiří Růžička, který všem závodníkům pogratuloval a předal ceny.

 

Na prvním místě se v letošním Atletickém pětiboji umístila
MŠ Rokytnice – tým A. Na druhém místě se umístila MŠ Benátky – tým A
a třetí místo obsadila MŠ Hošťálková – tým A.

Oceněni byli také jednotlivci za nejlepší výkon v jednotlivých disciplínách. Karolína Kukulová za běh přes překážky, hod raketkou a medicinbalem. Lukáš Gurný za sprint a běh přes překážky. Zuzana Vacková za sprint a skok z místa. Ondřej Hrdina za skok z místa, Jiří Pončík za hod medicinbalem a Matěj Němec za hod raketkou.

 

Vítězům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za skvělou atmosféru a budeme se těšit u dalšího ročníku.

 

Foto: http://www.vsetinskasportovni.cz/fotogalerie.html?id_galerie=361

 

Sdílení:facebook

CO JE U NÁS NOVÉHO

aktuální informace o dění v městských lázních